A.’.A.’.’Outer college’ studie groep.

Do what thou wilt shall be the whole of the Law.

In het kader van de voorbereiding op het examen voor de ‘student grade’ willen wij een ‘outer college’ vormen in Nederland. De reden hiervoor is dat veel mensen het examen niet halen omdat ze niet aan de eisen voldoen, de stof niet echt kunnen plaatsen en niet de skills hebben om de literatuur te bestuderen. Plus om die abstracties om te zetten in praktische middelen naar zelfverwerkelijking.

15337640_10154826628611912_5325358474070887888_n

De grooste misvatting is dat onze Order vooral intellectueel is, dat is zeker niet het geval, echter men moet wel zaken in harmonie brengen. Hoofd, handen en hart. Dit zie je terug in alle tradities. Een Druide kon pas verder als hij als bard een bepaald niveau had bereikt. Wij daarentegen willen ons pad vanuit het perspectief van ‘scientific illuminism’ kaderen om zo ook charlatans te weren, en eigen realisaties steeds te toetsen. Hoeveel ‘nep’ magiërs zijn er niet? Dit wordt bij ons weg gefilterd omdat men dan gewoon niet verder kan als er geen ‘bewijs’ is wat men claimt te hebben behaald. Aan de vruchten herkent gij de boom. Iemand die zegt al ver te zijn en zijn leven niet op orde heeft mist nog een belangrijk stuk in zijn/haar realisatie.

 

Daarom gaan we een ‘outer college’ vormen binnen ons Clerkhouse. De bedoeling is dat potentiele aspiranten uit Nederland en België de mogelijkheid hebben om in samenwerking met ons zich grondig voor te bereiden op de eerste stap als ‘Student’. De voorbereiding op het examen en wat daarvoor nodig is. We willen 2x per jaar bij elkaar komen om zo de aspiranten te woord te staan en eventueel hulp te bieden. Echter wat zeer belangrijk is dat in de “new Aeon, men zelf leert na te denken en niet uitgaat van autoriteit, en meningen van anderen maar eerder leert juist op de eigen inzicht te vertrouwen in de aangegeven kaders. Als basis willen we ook het boek van James Eshelman gaan gebruiken ‘The mystical and magical system of the A.’.A.’.. Een zeer handig boek om de structuur van de orde te leren kennen en om op verder te borduren. Als je belangstelling hebt stuur ons dan een mail. Dan hoor je verder wat de vereisten zijn om je te kunnen aanmelden. Wellicht ter overvloede. Aan de lessen zijn geen kosten verbonden. Als het op een andere lokatie is wat we moeten huren en faciliteren dan vragen wij wel een bijdrage om de onkosten samen te dragen.

Applicaties mailen naar: rahoorkhuit93418@gmail.com

 

 

Love is the law, love under will.

Frater Parusha

One thought on “A.’.A.’.’Outer college’ studie groep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s